8 ud af 10 briter vil have indvandringen mindsket. Norge og Sverige?

http://www.fyret.nu/2014/01/08/atte-av-ti-briter-vil-minske-innvandringen/

Åtte av ti briter vil minske innvandringen

STORBRITANNIA. Ifølge en ny undersøkelse vil knapt åtte av ti briter, eller 77 prosent, at færre innvandrere kommer til Storbritannia. Dessuten har andelen som vil have innvandringen vendt øket fra 51 til 56 prosent sammenlignet med 2011.

En frygtelig fejl at debatten om indvandringen er blevet tiet ihjel: http://www.fyret.nu/2014/01/06/bbc-en-fryktelig-feil-av-oss-tie-ned-debatten-om-innvandring/

————————————–

Efter Sverige modtog 110.000 indvandrere i 2012:

bangladesh_940x705

http://www.fyret.nu/2013/05/30/professor-masseinnvandring-odelegger-miljoet/

Professor: “Masseinnvandring ødelegger miljøet

MILJØ. Professor Karl-Olov Arntsberg ved universitetet i Stockholm advarer mot at innvandringen til Sverige vil føre til at landets miljømål om å være et selvforsynt og et økologisk holdbart samfunn ikke kan oppnås…”

————————————–

Og så er der de andre: Annie-Loof “Partileder i Centerpartiet, Annie Lööf, mener Sverige kan ta imot over 30 millioner mennesker. Dette for å hjelpe på «morgendagens behov for velferd». Hvor disse skal bo, kjøre bil, gå på skole og kjøpe mat, samt hvem som skal betale for deres pensjon igjen, nevner ikke Lööf. Sofieprisen gikk denne uken til professor Bill McGibben fra USA. Prisen som forfatteren Jostein Gaarder deler ut omtales som; en pris som deles ut til en person eller organisasjon som arbeider for miljø og bærekraftig utvikling. Fyret har tidligere omtalt professor Bill McGibbens ønske om å importere millioner av klimaflyktninger fra 3. verdensland til vesten…”

Der er også gale politikere i EU og Frankrig, der vil have 50 mill. afrikanere til Europa foruden de 50 mill. fremmede, der allerede er sluset ind. FN advarede EU i 2008.

—————————————–

N.B. : Klimaflygtninge, der ganske vist er ikke eksisterende, kan der uanset dette nemt argumenteres effektivt imod, også selvom menneskeskabt klima er noget vrøvl: Mere rumopvarmning ved flytning til den nordlige halvkugle er konsekvensen af flugten/flytningen og dermed mere CO2…, der i øvrigt ingen rolle spiller. Desværre kan logisk argumentation være aldeles irrelevant, når diagnosen hos modtageren er massepsykotisk ideologitis. En egentlig sundhedsfremmende terapi eller anden behandling med effekt for psykotisk gale eller sekterisk magtsyge kan givet ikke praktiseres, mens de fortsat sidder tæt på magten. Men udbredelsen af galskaben eller massepsykosen i politikerkredse og i medie- og kulturinstitutioner burde alle med IQ>= middel have noteret sig.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s