Dansk Par Overfaldet Af Somaliere Juleaften

„Juleaften skulle være en glædens dag”, men ikke for Mads og mig, skriver Nanna Skovmand. Hun og hendes mand blev på deres vej hjem angrebet i København af Somaliere og hårdt såret. Fuldstændig grundløst, absolut sindsforladt, formentlig fordi de var danskere og også netop så sådan ud.
Det unge par var med en taxa kørt fra juleaftensfest fra Mads’ forældre. På vejen til deres fordør blev de af en cirka 16 årig afrikaner pøbeltilråbt flere gange med: “Har I et problem?”. Mads spurgte: “Hvad vil du?”. Den sorte – en somalier – sprang af cyklen og slog den unge dansker med en flaske i hovedet. Næsten samtidig kom to eller tre somaliere bevæbnede med cykelkæder for at understøtte deres aggressive kumpan. Mads råbte til Nanna at hun skulle løbe væk.
Nanna beretter:
Jeg tænkte at de ville slå ham ihjel. Jeg forsøgte at rive en angriber væk fra Mads. De små, lurvede og feje drenge kastede mig på asfalten og kaldte mig en luder. Somalierne slog den værgeløse kvinde med cykelkæderne flere gange i ansigtet og i hovedet, hvorefter den feje bande flygtede.
nannaskovmandnannaskovmand11

Og hvem kan vi så takke for dette. I første række de danske politikere og regeringer, både de nuværende og de forrige ikke mindst:
Foruden det netop for få dage siden vedtagne dobbelte statsborgerskab med flere rettigheder skal den tidligere regering også have sin del af æren for tildelingen af rettigheder, specielt til somaliere:

Fra 2001 til 2010 har VK-regeringen med støtteparti bidraget med 81,2 pct. af alle tildelte danske statsborgerskaber til somaliere siden 1979. Alle disse nye danske statsborgere og deres børn medregnes som danskere. IQ-gennemsnittet i Somalia er 71,8 (68 til 2012). Men danskernes IQ-gennemsnit er 97,4 (98 til 2012). Der var 118 somaliere i Danmark i 1979. Både i 2005 og her fornylig igen skulle vi høre at de rejser hjem. Nej, de tildeles dansk statsborgerskab, hvilket du kan forvisse sig om på Danmarks Statistiks Statistikbanken : http://www.statistikbanken.dk/statbank5a/default.asp?w=1366 under ‘Befolkning og Valg’, ‘Indvandrere og efterkommere, samt udenlandske statsborgere’. Hvis de føder som somaliere i Somalia med eller uden tildelt dansk statsborgerskab var her 34.180 i Danmark 1. januar 2012. Fortsætter indvandringen efter det nævnte mønster er her 372.167 med oprindelse i Somalia i 2075, hvilket var ca. 60% af alle med IQ-gennemsnit mindre end 70 i Danmark i 2012.

42,2% af samtlige tildelte danske statsborgerskaber i hele perioden 1979-2011 blev tildelt af VK-regeringen med støtteparti på 10 år. Samme regering tildelte 45,1% af statsborgerskaber til folk fra Sydvest- og Sydasien (Tyrkiet, Pakistan o.s.v.), 37,3% af samme statsborgerskaber til folk fra Mellemøsten, men 61,7% af statsborgerskaberne til folk fra Afrika på 10 ud af i alt 32 år. Nogen vil sige det var meget godt gået. Andre vil sige de faktisk var værre end dem vi havde forud, for de lovede ikke det modsatte af det de leverede. Det sker først nu. Meningerne er delte, for det er bedst eller sikrest for ‘de ansvarlige’ uden ansvar. Så går det hele stille og roligt som det plejer.

Jeg gentager: Både i 2005 og her fornylig igen skulle vi høre at f.eks. somalierne rejser hjem. Nej, de tildeles dansk statsborgerskab, hvilket du netop ikke længere som i 2012 kan forvisse sig om på Danmarks Statistiks Statistikbanken : http://www.statistikbanken.dk/statbank5a/default.asp?w=1366 under ‘Befolkning og Valg’, ‘Indvandrere og efterkommere, samt udenlandske statsborgere’. Det vil måske lykkes at få løgnen sendt igennem til et absolut flertal af danskerne, der efterhånden også lever under informationsmonopol.

Advertisements

1 thought on “Dansk Par Overfaldet Af Somaliere Juleaften

  1. Pingback: NYE PEGIDA-DEMONSTRATIONER | transeurabia

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s