PÅ VEJ TIL LYKKELAND – ELLER MOD NULPUNKTET

Det var fortryllende at se DRTV i aften. Når kommunerne overtager ansvaret for asylanterne fra Røde Kors, bliver vi alle sammen så rige, for så kommer der rigtig gang i forbruget. Både umiddelbart og i almindelighed selvfølgelig det rene vrøvl. Kun med IQ<90 fiser den ind på lystavlen på dæmpet vågeblus.  

‘Vi skal bare have nogle flere, så bliver vi endnu rigere’. Intet om at det kun letter den enkelte kommune, men skader landets samlede økonomi katastrofalt. Det passede fint til det andet indslag i TVA:

Nationalbankdirektør Lars Rode kunne berette, at der er storefterspørgsel efter danske kroner, og det skyldes at ECB opkøber statsobligationer (mit: … og pumper 1,1 euro (= 8,2 billioner kr.) ud i markedet). Men det er ikke noget problem, svarede Lars Rode, for vi har kroner at tilbyde i ubegrænset mængde, også fremover, og det hele sker fordi kronen er fast koblet til eurokursen, og dette meldte han to gange, da intervieweren ikke synes at forstå noget som helst, bortset fra at Danmarks økonomi måtte være helt i top, fik seerne også indtryk af. [Ingen fare for at Danmark forlader fastkronekurspolitikken, og hvis Danmark gjorde, ville der ikke ske en kronestigning svarende til med schweizenfranken, snarere tværtimod.]

[den slags er godt at få bragt medens overenskomstforhandlingerne på det offentlige arbejdsmarked stadig nærmede sig sin afslutning. I øvrigt præcis som da tidligere finansminister Thor A. Pedersen 26. september 2006 satte gang i plejepersonalets arbejdsnedlæggelser og demonstrationer for mere løn ved at melde med henvisning til ministeriets tusindårsmodeller i primetime, at DK snart ejede hele verden.]

‘Så er vi ikke længere i tvivl. Nu kommer der opsving … , når og hvis spekulationen mod kronen ophører og hvilket opsving, et falsk naturligvis’, ‘så skal vi have nogle nye lønkrav og så kører det bare derudad med økonomien, altså’.

Seddelpressen kan forhåbentlig følge med, for kroner skal trykkes/udstedes, før vi har dem at tilbyde.

Så er beskeden givet: Inflationsmonsteret er fuldstændig glemt, nu skal vi tilbage til Weimar Republikken (se billeder), fordi stilstanden er så udpræget i EU, at alt synes umuligt ad andet end pengeudstedelsesvejen. Vi kan så sige i tillæg at propagandaen minder mest om netop den, der kom til efter Weimar Republikken i Tyskland.

Jyllands-Posten den 6. februar 2015:

http://finanswatch.dk/secure/Finansnyt/article7425967.ece#ixzz3QxhVz0in
………………

Vi er klar over der foregår noget fordækt.

1 thought on “PÅ VEJ TIL LYKKELAND – ELLER MOD NULPUNKTET

  1. Pingback: Euro’s Fall Accelerates | transeurabia

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s