Det er … MEN-FOLKET der har sat det hele i gang

Lige før skuddene lød ved kulturhuset Krudttønden på Østerbro sagde taleren ved arrangementet: Det er det … MEN, der undrer mig. Hver og én af igangsætterne skulle præsenteres for følgende:

“Her er en kasse med æbler, en vis procentdel af æblerne er forgiftet med cyankalium, resten er muligvis i orden, kan jeg få dig, din datter, din kone eller din bedste ven til at prøvesmage disse æbler?”

Elitens sædvanligt højestråbende om ingenting og samtidig mindst vidende, også om Islam, mener fortsat vi skal sondre efter samme barnekammermetode: “… JA … MEN, de er jo ikke giftige alle sammen, så vi driver nogle flere herop og lader flere tage ned og træne sig, selvom det selvfølgelig kun kan blive værre af det”.

Det har ikke skortet på advarsler om det der ville ske i de seneste 30 år fra et lille ubetydeligt, men modigt mindretal, der var indsigtsfulde og meget klogere end både MEN-folket og proselytterne på Christians Hoppeborg. Desværre er det ignoranterne og de uvidende der er i flertal og bestemmer.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s