INGEN OMTALE AF 20.000 ISLAM-PROTESTERENDE I DRESDEN

Tysk anti-islamiseringsbevægelse søger et comeback

af Soeren Kern • 15. April 2015

Fra: http://da.gatestoneinstitute.org/5567/tyskland-pegida-wilders

“Se på alle de lande, hvor islam dominerer. Se på Saudi-Arabien, Iran, Pakistan. Ikke-muslimer, kristne, jøder, kvinder, homoseksuelle og frafaldne behandles dér som mindreværdige. De bliver ydmyget, forfulgt og endda myrdet. Det er præcist det, vi kæmper imod.” – Geert Wilders.

1025
“Vi har fået nok af den politiske korrekthed. Vi har fået nok af islamiseringen af vore samfund. Vi står for frihed, for sandheden. Fordi vi mener, at uden frihed er livet ikke værd at leve. Frihed og menneskerettigheder – det er det, vi står for.” — Geert Wilders.

“Hver eneste dag hører vi det samme mantra, at islam er en fredens religion. Efter hver eneste ugerning begået i islams navn styrter Barack Obama, David Cameron, Angela Merkel og min egen premierminister hen foran fjernsynskameraerne for at erklære, at disse handlinger intet har med islam at gøre. Hvor dumme tror de, vi er?” — Geert Wilders.

“Kære venner, tyske patrioter, se på Israel, tag ved lære af Israel. Israel er en ø i et hav af islamisk barbari. Israel er et bavneblus af frihed og fremgang i en region præget af islamisk mørke. Israel nægter at lade sig overløbe af jihadisterne. Det burde vi også gøre.” — Geert Wilders.

Det synes tydeligt, at almindelige tyskere, heriblandt dem med legitime bekymringer vedrørende spredningen af islam i deres land, tøver med at identificere sig offentligt med PEGIDA, selvom de måske privat støtter sagen.

Den hollandske politiker Geert Wilders talte ved et stormøde for de tyske græsrødders anti-islamiseringsbevægelse kendt som PEGIDA i den østligt beliggende by Dresden den 13. april.

PEGIDA’s arrangører håbede, at Wilders’ tilstedeværelse ville indgyde nyt liv i gruppen, efter at en nylig splittelse i ledelsen havde sået tvivl om dens fremtid.

Trods et strålende vejr mødte imidlertid kun 10.000 mennesker op til begivenheden, langt færre end de 30.000 fremmødte som PEGIDA havde forventet (http://michael-mannheimer.net/2015/04/14/die-dresdner-rede-von-geert-wilders-im-wortlaut/: Etwa 20.000 Zuhörer (Medien schrieben von 10.000).

Wilders fortalte den forsamlede menneskemængde i Dresden, at der er “intet galt i at være stolte tyske patrioter. Der er intet galt i at ønske, at Tyskland forbliver frit og demokratisk. Der er intet galt i at bevare vores egen jødisk-kristne civilisation. Det er vores pligt.” Han tilføjede:

“De fleste politikere, medier, kirker og akademikere ser bort fra islamiseringens trussel. De er bange. Men det er I ikke.

Leave a comment