En morsom officiel prognose og den simpleste af alle befolkningsprognoser for Danmark

De morsommeste to link fra Danmarks Statistik:

Fremskrivninger fra 30. maj 2002
http://www.dst.dk/pukora/epub/Nyt/2002/NR217.pdf antal: 1.069.777 ‘indvandrere’ og ‘efterkommere’ i prognosepunktet 2040 bliver i Nyt fra DS nr. 220

Fremskrivninger fra 23. maj 2007
http://www.dst.dk/pukora/epub/Nyt/2007/NR220.pdf til antal: 746.696 ’indvandrere’ og ’efterkommere’ i alt i prognosepunktet 2050…..selvom indvandringen naturligvis fortsætter.

Kun første generation efter indvandrerne medregnes som ‘efterkommere’. De efterfølgende medregnes som danskere, d.v.s. efterkommernes børn, som de udenlandske oprindelser føder fleste af. D.v.s. tiden og juraen ændrer kategorierne, som befolkningen er optalt efter. Det er simpelthen latterligt uholdbart. Og effekten er ‘at jo flere der kommer desto færre er her’, viser optællingen. Jeg understregede dette straks i 1991, professor emeritus Hans Oluf Hansen gav lignende kritik i 2001.

Den mest simple befolkningsprognose:

30. maj 2004: “I Københavns kommune er nu hele 45 pct. af alle 1. klasseelever indvandrerbørn, flertallet fra muslimske lande (ifølge Jyllandsposten samme dato). Denne dramatiske udvikling i de unges befolkningssammensætning vil komme til at betyde en forandring og omvæltning af hele det danske samfund.”

Hvad har det som konsekvens, når intet andet sker?

Historiens mest simple befolkningsprognose:

Når disse 1. klasseelever forlader 10. klasse i 2014, kan vi vel sige, at 45 pct. af de 17-årige er indvandrerunge (altså om 5 år fra 2009). 10 år senere 2024 kan vi vel sige, at 45 pct. af 27-årige er indvandrervoksne. Derefter skal der kun 10 år mere til, år 2034….., og så har vi endda her forudsat, at der ikke kommer flere til fra Langtbortistand, men der kommer hvert år flere og flere.

Vi kan også sige at 1-2 danske købstæder af Svendborgs størrelse hvert år svarer til indvandringen og deres børnefødsler. Så er det kun et spørgsmål om at tælle købstæder og kalde antallet år: Odense, Bogense, Middelfart og Assens, Svendborg, Nyborg, Fåborg, Kerteminde.

Foreslå dette indlæg til dine kontakter

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s