DANSKERNE FUPPES AF MEDIERNE – FORDI DE HAR VALGT AT TRO PÅ DEM

Formålet med indvandringen

I 1998 og 2001 viste FN’s projektioner at Europas og Japans befolkninger vil falde over de næste 50 år p.g.a. aldringen. Denne aldring skyldes et faldende antal børnefødsler i stambefolkningerne, der samtidig udviser en voksende middellevetid.

FN MELDTE I 2001 AT BEFOLKNINGERNE I BL.A. FRANKRIG, ITALIEN OG TYSKLAND SKAL UDSKIFTES

UN: Population replacement Benævnt: “Bevölkerungsaustausch”

Kan danskeren ikke læse? Austausch er udskiftning.

Offenkundig ist der Asyl-Tsunami von langer Hand geplant.

Dokumentation

Når befolkingsudskiftningen skal ske i landene omkring os, hvad er da planen med Danmark?

Planen stemmer fuldstændig med oplysningen fra i går:

Hvem bringer ‘de flygtende’ gennem ørkenen til Libyen, hvorfra de krydser Middelhavet?

Den liberale (læs: ideologisk bestemte) masseindvandring til EU bliver en

katastrofe, fordi den rent faktisk sker:

‘Vi har ikke lagt skjul på’ dette gennem de seneste 25 år, i særdeleshed ikke siden midten af 1990’erne, hvor EU besluttede at mangedoble indvandringen fra Middelhavsregionen; denne proces er i fuld gang med den danske regerings billigelse uanset pynte-forbeholdene og danskerne, Barcelona-Processen fra 1995. Hele det strategiske setup bag disse aftaler om en tænkt/ideologiske udvikling, der indebærer finansielle og monetære ny-forhold for samt indvandring til EU, kombineret med en planlagt erhvervsudvikling syd for Middelhavet og såkaldt tænkt udveksling af kultur, er grundlæggende fuldstændig fejlagtig og aldeles katastrofal.

22. august 2013 oplyste den britiske presse at EU ville modtage 50 mill. afrikanere, FN havde netop lokket EU til at give los på indvandringen i 2001. I sommeren 2015 satte Angela Merkel så tsunamien igang:

Kæden af bekræftelser på denne udvikling er lang. Et enkelt led: 3. januar 2009 kunne vi læse, at med Lissabontraktaten har EU forpligtet sig til at aftage 50 millioner flere ikke-vestlige immigranter, endda 50 millioner afrikanske arbejdere, foruden de mindst 50 millioner, der allerede er sluset ind. Der er ligeledes skattefinansierede jobhvervningskontorer flere steder i Østeuropa, der skal invitere østeuropæere til Vesteuropa. Da beslutningen blev taget forventede alene Det Forenede Kongerige, UK, 400.000 flere ledige inden for de efterfølgende 6 måneder.
Kilde : http://www.express.co.uk/posts/view/78180/50million-invited-to-Europe

 

Formålet tilgodeses ikke fordi Europa blive kvalt i velfærdsomkostninger, da de indrejsende har alt for stor en andel af uegnede til arbejdsmarked og uddannelse: Side 19 og side 24: http://www.lilliput-information.com/Europa-drives-til-Selvmord.pdf

 

Tyskland og demokrati??

Så hører vi Lykke Friis og Helle Thorning på TV ævle, vrøvle om Tyskland som det danske demokratis storbroder. De to ved da udmærket, at Angela Merkel tog til DDR med sin fader, da Muren kom, og endte som propaganda-officer under Eric Honnecker. Da hun skulle vælges som Helmuth Kohls efterfølger for de konservative i det genforenede Tyskland, kaldte hun sig konservativ, og hele medie-junglen i Tyskland med Atlant-aksen til de internationale loger var med på ideen. Sidenhen blev det til Kanzler Angela Merkel. Så det skal blive DDR om igen efter genforeningen. Alt væsentligt døljes og skjules for såvel tyskerne som for danskerne. Og er de danske medier også udlært af de samme som i Tyskland.

Miss Tageschau igennem 18 år, Eva Hermann: „Fru Merkel: Hvad er det der foregår i vores land, som De ikke vil tale med os om?“

16 strafferetseksperter: Merkel har forbrudt sig mod grundloven

Merkel indrømmer, at hun var klar over at med islamiske immigranter havde hun hentet terroren til Tyskland – video

Merkel: „Haben nicht alles richtig gemacht“. Was sie in Wirklichkeit damit meint … – PÅ DANSK

‘Tysklands Selvmord’ – Canadier kommenterer Angela Merkels betingelsesløse indvandrings-opråb (video)

I tilfældet Tyskland illustreres trotskisternes metode efter den leninistiske mislykkedes

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s