Finansministerne i Irland, Sverige, Holland, Danmark, Finland, Estland, Litauen og Letland har i et brev til deres kolleger i EU advaret om Euro-ødelæggelsen.

EU er ved at ende. Sådanne brandbreve er de første tegn på en afstand fra flere og flere EU-lande fra EU’s bolsjevistiske centrale magt, som leder 550 millioner EU-borgere uden nogen demokratisk legitimitet som CPSU dets sovjetiske giant imperium.
EU bragte blandt andet euroen, som faktisk halverede tyskernes købekraft – og dermed deres indkomst.

Uanset de “ekspertudtalelser”, der betales af regeringerne, er en euro, der siges at være en værdi af 2 DM, faktisk en DM. En arbejdstager, der har tjent 3.000 DM før euroen, har nu kun 1.500 DM (= Euro) i købekraft. Enhver, der hævder andet, bor ikke i Tyskland – eller tilhører klassen EU / Euro-advokater.

Kilde: https://michael-mannheimer.net/2018/03/09/warnung-an-bruessel-brandbrief-von-acht-laendern-gegen-mehr-europa-stellt-groko-vor-ein-grosses-problem/

Supplement: Det skal vi ikke vide for en uge siden – 8 nordlige stater modsætter sig offentligt Macron-Merkel-EU superstat – Hvor var Ryborg?:
https://danmark.wordpress.com/2018/03/15/det-skal-vi-ikke-vide-for-en-uge-siden-8-nordlige-stater-modsaetter-sig-offentligt-macron-merkel-eu-superstat-hvor-var-ryborg/

Læs om advarslerne om Euro før den indførtes:
https://danmark.wordpress.com/2006/06/01/euro-ultralight-og-euro-light/

Læs om den historiske baggrund for dine børns fremtid:
http://www.lilliput-information.com/Historien-bag-Europas-velstand-og-velfaerd.pdf

3 thoughts on “Finansministerne i Irland, Sverige, Holland, Danmark, Finland, Estland, Litauen og Letland har i et brev til deres kolleger i EU advaret om Euro-ødelæggelsen.

  1. Pingback: Det skal vi ikke vide for en uge siden – 8 nordlige stater modsætter sig offentligt Macron-Merkel-EU superstat – Hvor var Ryborg? | Danmark

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s