FN ADVAREDE EUROPA MOD INDVANDRINGEN I 2008

Den liberale (læs: ideologisk bestemte) masseindvandring til EU bliver en katastrofe, fordi den rent faktisk sker:

‘Vi har ikke lagt skjul på’ dette gennem de seneste 25 år, i særdeleshed ikke siden midten af 1990erne, hvor EU besluttede at mangedoble indvandringen fra Middelhavsregionen; denne proces er i fuld gang med den danske regerings billigelse uanset pynte-forbeholdene og danskerne, Barcelona-Processen fra 1995. Hele det strategiske setup bag disse aftaler om en tænkt/ideologiske udvikling, der indebærer finansielle og monetære ny-forhold for samt indvandring til EU, kombineret med en planlagt erhvervsudvikling syd for Middelhavet og såkaldt tænkt udveksling af kultur, er grundlæggende fuldstændig fejlagtig.

 

Kæden af bekræftelser på denne udvikling er lang. Et enkelt led: I begyndelsen af 2009 kunne vi læse, at med Lissabontraktaten har EU forpligtet sig til at aftage 50 millioner flere ikke-vestlige immigranter, endda 50 millioner afrikanske arbejdere, foruden de mindst 50 millioner, der allerede er sluset ind. Der er ligeledes skattefinansierede jobhvervningskontorer flere steder i Østeuropa, der skal invitere østeuropæere til Vesteuropa. Da beslutningen blev taget forventede alene Det Forenede Kongerige, UK, 400.000 flere ledige inden for de efterfølgende 6 måneder.
Kilde : http://www.express.co.uk/posts/view/78180/50million-invited-to-Europe

Det er simpelthen ganske urealistisk, uanset hvilket perspektiv vi ser fra.

Selv fra et synspunkt, der endog bortser fra en nærmest fri indvandring og Petro-Euro, hvilket også er ganske urealistisk, udgør EU’s eksport-henholdvis importandel på kun 18 og 15% til regionen, Mellemøsten og Nordafrika, og vi finder selv i denne helt urealistiske situation, at EU skulle tackle sine egne eksistensproblemer i forhold til den internationale konkurrence længe før den påtænker at give noget løft til en region, der udpræget er og nærmest til stadighed har været kendetegnet ved nuludvikling, når det gælder selvhjulpet initiativ, handel og erhverv samt noget egentligt samarbejde i regionen, og initiativerne ikke er udviklet direkte ved private amerikanske og europæiske mellemkomster direkte på stedet.

Flere detaljer og andre vinkler på problemstillingen: http://euro-med.dk/?p=996. For god orden skyld skal det oplyses, at mindst 30 pct. af statsbudgettet i Danmark og opimod 40 pct. af velfærdsposterne har vi dokumenteret i flere sammenhænge er den økonomiske fremmedbelastning i Danmark. Immigraterne i Danmark omfatter fortrinsvis folkegrupper fra de områder, som EU planlægger Middelhavs-projektet med. Vor analyse forelå længe før svenske analytikere og den danske velfærdskommission gjorde sig anstrengelser for at opgive nogle beløb herom: Ikke-vestlige konsumerede i 2010 30-35 pct. af samtlige velfærdsposter på det danske offentlige budget.

Tyskland er kun nået til 28 pct. i 2009: Das Bundesarbeitsministerium har offentliggjort en gennemgang, hvoraf fremgår at mere end hver fjerde modtager af von ALG II eller Hartz IV har indvandrerbaggrund. Institut Arbeit und Qualifikation (IAQ) der Uni Duisburg-Essen in koordinierten Untersuchung oplyser i følge kilden : http://www.sozialleistungen.info/news/20.11.2009-hartz-iv-anteil-der-zuwanderer-ueberdurchschnittlich-hoch/ netop 28 pct. Sverige til 29,7 i 2001, men Sverige viser netop vejen det går, fordi landet er 8-10 år forud for Danmark i deroute: I Sverige forbrugte ‘Utrikes födde’ 60-75% af socialudgifterne i 2010. Tilmed er der to generationer af födde i Sverige, der benævnes svenske, selvom de har utrikes baggrund. Dokumentation vedr. Sverige: Dokumentation fra 24 svenske kommuner og Statistiska Centralbyrån

EU-toppen, EU-administratorerne og politikerne er ikke klogere på verden end folk i almindelighed; dette skal landenes befolkninger klart indse og lukke munden op om kendsgerningerne vi bringer her. De førstnævnte har blot forelsket sig i en urealistisk ide og deres ideologiske tankegang, som de faldt for allerede i ungdommen og lod blive grundlaget for deres eksistens, fortæller dem, at alt tænkeligt er muligt. Længere er den ikke.

Vi uddelte en løbeseddel med Eduardo Farahs tekst i 1989 med titlen : Europas Selvmord, og vi har bragt indholdet oplæst her på bloggen tillige.

Siden har vi givet en sand beskrivelselse af projektet fra snart sagt enhver tænkelig vinkel gennem de seneste 25 år. Det er uhyggeligt at se, at det vi i 1989 advarede om var konsekvenserne af hovedløs indvandring af ikke-vestlige og dengang fik bekræftet til tilfulde af en kristen libaneser, ja, der sker med nærmest matematisk præcision nu og med fuldt bevidste stormskridt efter sammenkædede beslutninger i EU efter aftale med bl.a. de rige arabiske olielande.

 

The news on UN, maj 2008:

Excerpt from : http://www.ansamed.info/en/top/ME11.YAM18332.html (selvfølgelig er linket nulstillet, så det var godt vi skrev af!)

“By Chiara De Felice (ANSAmed) – BRUSSELS, MAY 30 – The restrictive policies on immigration will be useless, the flows to Europe will increase because the southern Mediterranean coast will grow poorer and because the European Union still does not understand that it must stop focusing on trade and rather intervene to help the development. The United Nations send a strong and clear signal to Brussels: there is a risk of a mass exodus towards north in 2025…”

Det glædelige består i, at denne repræsentant for FN advarede os i 2008 om, at vi skal sætte magthaverne i EU på plads eller fra styret. Det uhyggelige: vi siger ikke noget, hører ikke noget, ser ikke noget i 2013. Mindst 8 ud af 10 tænker som du.

laengeleverosset

Meget erfaren amerikaner med indgående kendskab til Europa har også advaret for 6 år siden: http://danmark.wordpress.com/2013/08/22/europaeisk-lektie-kan-ukontrolleret-indvandring-draebe-et-kontinent/

Leave a comment