Løgnagtige, manglende eller overflødige nyheder. De styrer Europa.

De har løjet om antallet af indvandrere, om antallet af børnefødsler blandt

indvandrerne og blandt deres børn og om udgifterne ved immigranterne … om alt

Tyskland

18.09.2010: http://www.faz.net/aktuell/politik/inland/angela-merkel-im-f-a-z-gespraech-moscheen-werden-teil-unseres-stadtbildes-sein-11036846.html

Forbundskanzler Angela Merkel sagde, at tyskerne skal tilpasse sig yderligere ændringer, især gennem konsekvenserne af indvandring.

“Vi har haft illusioner om dette i mange år,” sagde kansler. En stor del af integrationspolitikken var ikke vellykket.

“Moskerne vil for eksempel være mere en del af vores bybillede end de plejede at være.”

Tyskland ligesom andre europæiske lande er bestemt til at blive en højborg for islam.

Hvad er en højborg for islam???

Topjournalist Udo Ulfkotte (tidl. Frankfurter Allgemeine Zeitung) afslører journalisters medløb:

ulfkotte-tot
“Har De også på fornemmelsen, at De ofte bliver manipuleret og løjet for af medierne? Så er De ligesom de fleste tyskere. Indtil nu er det blevet betragtet som “konspirationsteori”, som de vigtigste medier manipulerer os borgere med propagandateknikker specifikt. Nu afslørede en insider, hvad der virkelig sker bag kulisserne. Journalist UDO Ulfkotte skammer sig i dag over, at han arbejdede 17 år for Frankfurter Allgemeine Zeitung. Før forfatteren afslører hemmelige netværk af magt, udøver han konsekvent selvkritik. Han dokumenterer her for første gang, hvorledes han blev smurt for sin dækning i FAZ og via korruption blev forfremmet … “

https://danmark.wordpress.com/2017/01/15/gekaufte-journalisten-udo-ulfkotte-im-interview/

Igennem 18 år nyhedsoplæser på tyske ARD Tageschau Eva Herman beretter om befolkningsudskiftningen i Europa (video):

https://danmark.wordpress.com/2017/10/11/eva-herman-zu-un-studie-bevolkerungsaustausch-durch-fluchtlinge/

Hvad er der sket i Danmark?

United Kingdom:

BBC’s Nyhedschef indrømmer:

I England føder de indvandrede tre gange flere børn end den angelsaksiske befolkning (2007):

http://www.oecdobserver.org/news/archivestory.php/aid/563/Can_governments_influence_population_growth_.html

http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/1571969/Britains-highest-birth-rates-among-migrants.html#

I Storbritannien føder kvinder fra f.eks. Pakistan og Bangladesh, der er muslimske, tre gange flere børn end kvinder født i Storbritannien i følge Office for National Statistics og avisen The Telegraph på:
http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/1571969/Britains-highest-birth-rates-among-migrants.html#

Og officielle fertilitetsrater rundtom i EU og verden på Dailymail: http://www.dailymail.co.uk/news/article-2551531/Romanian-women-highest-fertility-rate-EU-experts-say-Britains-support-children-acts-draw.html#ixzz4fQpPmpFa

Frugtbarheden eller fertiliteten – det gennemsnitlige antal børn en kvinde (alle kvinder taget under ét) vil føde i sin levetid – er steget til 1,87. For fem år siden nåede den et lavpunkt på 1,63, langt under den “udskiftningshastighed”, der var nødvendig for at holde befolkningen stabil i mangel af indvandring. Siden da har en kraftig stigning i indvandringen hævet fødselsraten.

Hvad er der sket i Danmark?

Frankrig:

I Frankrig føder stambefolkningens kvinder 1,4 børn i gennemsnit, hvorimod kvinder fra muslimsk dominerede områder føder 3,4-4 børn i gennemsnit. Det melder tænketank-medlem (rådgiver for regeringen) Charles Gave på netsiden “Institut des Libertés”: 4. september 2017 spørger tænke-tank-medlemmet finansmand Charles Gave: Er den indfødte befolkning – som han henviser til som den hvide befolkning – af Europa, udsat for udryddelse? Hans svar er “ja”: “Det er ikke godt eller dårligt. DET ER “, skrev Gave. Han fortsætter: It will take only 30 to 40 years for the Muslim population to become the majority in Europe. — Charles Gave, French financier, website of the Institut des Libertés. Hans grundlæggende argument er, at med en “indfødt” fertilitetsrate på 1,4, en “migrant” – hvormed forstår muslim med 3,4 til 4 børn pr. kvinde, og hvis vi antager den oprindelige muslimske befolkning til at være (officielt) 10% af den samlede, det vil kun tage 30 til 40 år for den muslimske befolkning at blive flertallet. Faktisk skriver Gave, med en “indfødt” sats på 1,4 for en befolkning på 100, kun efter to generationer ser du kun 42 “indfødte” børn født.

D.v.s. de er lukket ind for at føde børn, som de franske ledere ligesom i lederne i den gamle østblok fik de indfødte kvinder til at holde op med.

Hvad er der sket i Danmark?

Sverige:

25. november 2012
SVENSK NYHEDSOPLÆSER SIGER FRA OG FORLADER LØGNENS SCENE

“Jeg er ked af at sige dette, men jeg vil gerne meddele, at jeg hermed posterer min tjeneste på Report og SVT. I årevis har jeg siddet her nemt uanset hvor dårlige nyheder jeg har formidlet og hvor meget jeg har fejet under gulvtæppet. Nu kan jeg ikke holde det ud længere. Jeg formår ikke længere at tjene politisk vinklede nyheder og lyve og formørke sandheden for seerne. Jeg kan ikke længere deltage i forfølgelsen af et demokratisk valgt parlamentsparti, og jeg nægter at deltage i skrupelløse racistiske påstande mod hele svenske folk.…”

I Sverige forbrugtes i 2012 andelen af samtlige socialbidrag 57% på indvandrere og deres børn med en overrepræsentation på 7,1 gange. I 2007: I alt 290 mia. sv.kr. svarende til 22,3% af samtlige skatter og afgifter på 1300 mia. sv. kr. i 2007. I Sverige forbrugtes i 2012 andelen af samtlige socialbidrag 57% på indvandrere og deres børn med en overrepræsentation på 7,1 gange. Officielt 60 mia. kr. og en andel 26,6 pct.

Det officielle antal sammenholdt med det officielt meddelte forventede udgifter (2012) giver 23.505 sv. kr. (= 60 mia./0,266* 9.596.436) i gennemsnit pr. individ. Det ville altså havde været lidt morsomt, hvis det ikke var reelt udslettende, det der sker. Et latterligt beløb.

Det er faktisk overraskende at se, hvor hurtigt udviklingen er gået i Sverige fra 2001 til 2012: en andelsstigning i socialudbetalinger fra 29,7 pct. i 2001 til 57 pct. i 2012. Vi kan kun gisne om hvorledes udviklingen vil forme sig i Danmark.

Hvad er der sket i Danmark?

Jeg kan ikke huske om det er 19 eller 30 mia. kr. man officielt er kommet til i Danmark. Beløbet er 10 gange større, har vi meddelt og kunnet bevise siden 2010: https://danmark.wordpress.com/2015/10/29/velfaerdens-fordeling/

Pr. officielt fertilitets-estimat, der benævnes fertilitet fejlagtigt, 2016 fra Danmarks Statististik: Ikke-vestlige indvandrerkvinder føder 2,1102 barn pr. kvinder, ikke-vestlige efterkommerkvinder (der er fejldefineret som begreb, og omfatter danske kvinder) føder 1,9704 børn over livsforløbet i Danmark. Bemærk antallet af decimaler.

Kvinder af officiel dansk oprindelse: 1,8073 barn pr. kvinde i gennemsnit i 2016. Her er efterkommerkvinders fødsler iblandet, som nævnt.

Danmarks Statistiks brug af ordene ‘oprindelse’ og ‘herkomst’ er i strid med Nudansk Ordsbogs angivelser.

Fertiliteterne for stambefolkningerne i Tyskland og i Danmark er højest 1,1 i 2007 henholdsvis 1,8435 i 2007. I Tyskland anføres denne fertilitet ikke officielt, men med mindst 16 pct. indvandrere og deres børn i 2007 og en samlet fertilitet på 1,37 i 2007, er det ikke svært. Det er besynderligt, at den danske etniske fertilitet (som i virkeligheden er et fertilitets-estimat) skal anføres med fire decimaler, når tallet tilmed er helt hen vejret.

Folketallet i Tyskland pr. 1. januar 2016 82.425.000. Antallet med indvandrerbaggrund var 18.576.000 (22,5 pct) eksklusive de ikke registrerede og forsvundne. Den samlede fertilitet var 1,47 i 2015. Så nu er den etnisk tyske fertilitet et godt stykke under 1. De to første tal aflæses direkte af tabellen her fra Statistisches Bundesamts tabel : https://www.destatis.de/DE/ZahlenFakten/GesellschaftStaat/Bevoelkerung/MigrationIntegration/Migrationshintergrund/Tabellen/TabellenMigrationshintergrundGeschlecht.html

Da ingen andre danske medier eller blogge bringer denne information, ville det være fremmende om du sendte den til dine kontakter:

Foreslå dette indlæg til dine kontakter

Løgnagtige

Leave a comment